Smart hem 2022

Den uppkopplade tillvaron är ett faktum där allt fler svenskar väljer ett ”smart hem” på flera plan. Att introducera smart teknik som en del av din livsstil är hållbart både för miljö och den egna plånboken.

Från smarta Easee laddboxar i garaget till praktiska belysningssystem inomhus – här kan du läsa mer om det smarta hemmets innebörd 2022!

Praktisk tillvaro

Den smarta tekniken har revolutionerat vardagen på många olika sätt – från underhållning och kommunikation till förbrukning och uppladdning av bilen tack vare Easee. I det stora hela handlar det moderna hemmet om att låta smart teknik vara vardagsbasen.

Oavsett om det gäller praktiska laddboxar för hemmabruk från Easee eller uppvärmning från mobilen är smarta hemfunktioner här för att stanna. Ett smart hem 2022 präglas av uppkopplade system som gör vardagen enklare. Ofta även billigare och mer kontrollerad då du styr till exempel elbilens uppladdningeller husets uppvärmning.

Trivsamt boende

Att tvingas vrida upp värmen eller tända lampor det första du gör när du kommer hem efter en lång arbetsdag är knappast optimalt. Det enda du vill när du landar i hemmets vrå är lugn och ro i behaglig hemmamiljö. Med det smarta hemmets finesser är det fullt möjligt att komma hem till ett boende som är ”färdigställt”.

Det trivsamma boendet kan enkelt styras direkt via din mobil som kopplas upp till olika apparater och liknande i ditt hem. Belysning, kylskåpstemperatur, Easee laddboxar och larmfunktioner till hemmet är bara några inslag som enkelt bemästras med smart teknik.

Smarta hemmets framtid

Ganska troligt kommer det smarta hemmet att spela en allt större roll inom svenska hushåll framöver. Allt fler svenskar väljer att skaffa elbil och det innebär ett större behov av smarta laddboxar på hemmaplan. Den som köper nya vitvaror kan i regel välja och vraka mellan maskiner som på olika sätt anpassas via smart teknik.

Med andra ord är det smarta hemmet den nya generationens boende – lite som funkisboendets roll på 30-talet!